Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00


Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be


MiniSafe2 en GFA5-app

Welkom in uw nieuwe Smart Home.

We hebben onze nieuwe MiniSafe2 met de bijhorende GFA5-app gelanceerd en stellen ze u voor in deze blog.

Laat ons beginnen met de GFA5-app

Ze dient voor de sturing van onze Professional Smart Home-producten en is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store.

Nog consequenter dan zijn voorganger, de GFA4-app, biedt de GFA5-app een eenvoudige en comfortabelere ingebruikname. Met behulp daarvan kan u uw verbonden toestellen sturen vanop eender welke plaats en gepersonaliseerd beheren.

U wenst de verlichting in de keuken vanaf 18 u naar 30% te dimmen, de verwarming in de slaapkamer ’s morgens direct aan te zetten en bij voldoende lichtinval alle lichtpunten in huis uit te schakelen ? Geen probleem, want met de GFA5-app voor tablet en smartphone kan u individuele instellingen en scenario’s gemakkelijk opslaan en om het even wanneer wijzigen. Dit maakt de app en controller uiterst gebruiksvriendelijk en van de Professional Smart Home UW Smart Home!

Naast de comfortabele bedienoppervlakken en de steeds toenemende compatibiliteit met andere fabrikanten, schittert de app met een complete beveiliging van de gegevens door back-ups en het opslaan van de account-configuratie.

Om u voortdurend het meest optimale gebruik te garanderen, zullen wij de GFA5-app steeds op de nieuwste stand houden.

 

En nu de Minisafe2

Onze nieuwe Smart Home-controller werd ontwikkeld om uw Professional Smart Home-producten van Eltako, en ook van andere fabrikanten, met elkaar te verbinden. De Minisafe2 laat de centrale sturing toe met behulp van de bovenvermelde GFA5-app. Weet u trouwens, dat u uw toestellen ook met uw stem kan activeren en aanpassen ? Geef uw Amazon of Google spraaksturing juiste aanwijzingen, zoals bijvoorbeeld “doe de rolluiken in de slaapkamer omhoog” of “dim het licht op de trap naar 30%” zonder daarvoor recht te moeten staan of zelfs uw telefoon bij de hand te moeten nemen.

Klein maar fijn verstopt uw MiniSafe2 zich in uw huis en maakt het, zonder op te vallen, tot uw intelligente comfortzone. De sturing gebeurt daarbij lokaal en heeft daarom in principe geen internetingang nodig. Deze is wel belangrijk als u vanop afstand of van de cloud-verbinding gebruik wil maken. Via de Wireless EnOcean wordt informatie met de verbonden toestellen uitgewisseld, om sensorgegevens en -bevelen te ontvangen en de gewenste acties uit te voeren.

Dit voor wat de technische details betreft. Nog een belangrijk punt voor u : u hoeft geen Smart Home-professional te zijn, om zowel de app als ook de MiniSafe2 te kunnen bedienen! Wij hebben er alles aan gedaan om de opbouw van de GFA5 eenvoudig te houden, zodat u er moeiteloos uw weg in terug kan vinden en onze producten optimaal kan inzetten. De app en de controller kunnen uw opstapje of uitbreiding van de reeds bestaande Professional Smart Home zijn.

Bij vragen over de GFA5-app of MiniSafe2 staat onze technische dienst u graag te woord!

Veel plezier met beide producten.

Uw Eltako-team!