Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be
Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00

Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be

Overzicht van de toepassingen

ALLE INNOVATIES ONDER EEN DAK.

Of het nu gaat om Smart Home of om conventionele schakeltechniek: we bieden u een uitgebreid leveringsprogramma, eenvoudige installatie en een betrouwbare en professionele ondersteuning van de verdeler. Onze slimme Smart Home technologieën maken het leven gemakkelijker, veiliger en helpen de energie-efficiëntie te verbeteren door middel van diverse, intelligente en toekomstbestendige toepassingen. Neem een kijkje in ons systeemhuis en ontdek wat Eltako voor u en uw klanten kan betekenen.

Veiligheid
Veiligheid

Smart is veilig. Of het nu gaat om rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders, venster- en deurbewaking of aanwezigheidssimulatie: Eltako biedt vele oplossingen om uw woning veiliger te maken.

Verlichting
Verlichting

Voor elke stemming het juiste licht. Door eenvoudig schakelen en dimmen van de binnen-, buiten- en tuinverlichting of door individuele lichtscenario’s voor de heel persoonlijke gezellige sfeer.

Verduistering
Verduistering

Rolluiken, jaloezieën en zonneweringen kunnen automatisch per sensor, tijdfunctie of centrale bediening gestuurd worden. Zo houdt men niet enkel het hoofd koel, maar bespaart men ook energiekosten voor verwarming of HVAC.

HVAC
HVAC

Met de techniek van Eltako kunnen verwarming, airco en verluchting voor elke ruimte individueel aangepast worden. Van de aangenaam koele slaapkamer direct naar de voorverwarmde badkamer en vervolgens naar de fris verluchte keuken. Het begin van een perfecte dag.

Producten

Het belangrijkste in één oogopslag

meer weten
Toepassingen

Beleef Professional Standard

meer weten
Toepassingen

Beleef Professional Smart Home

meer weten
Downloads

Smart Home eenvoudig gemaakt

meer weten