Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be
Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00

Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be

Wibutler

De wibutler pro controller werd in 2015 op de Duitse markt gelanceerd. De Smart Home Centrale verbindt de toestellen van meerdere fabrikanten en verschillende standaarden met elkaar en maakt zo het gemeenschappelijk gebruik mogelijk. Zij hebben hun voornaamste focus op de digitalisering en de verdere ontwikkeling van onafhankelijke en holistische technologieën in de woonkamer gelegd en konden zich in dit bereik in de afgelopen jaren profileren.

De wibutler alliantie verenigt ons met 30 andere ervaren fabrikanten naar één systeem en maakt zo voor de klanten een centrale sturing en configuratie van reeds bestaande en nieuwe toestellen mogelijk. Hier werken wij samen met andere gerenommeerde leden van de alliantie waaronder Viessmann, Oventrop, Busch-Jaeger of ook BEGA aan de verbetering en ontwikkeling van productinnovaties zodat nog meer compatibiliteit en performance geboden kunnen worden. De wibutler-configurator reikt u individueel gekozen productaanbevelingen aan, die precies passen in uw nieuwbouw of te renoveren gebouw.

Verlichting:

Opslaan van persoonlijke instellingen, dimmen, automatiseren … oneindig veel mogelijkheden voor de Professional Smart Home producten van Eltako dankzij de sturing met de wibutler.

kamertemperatuur:

Te warm of te koud? De wibutler berekent daaruit het “ideale evenwicht”. Het automatisch aanpassen van de temperatuur in de kamer en optimaliseren met behulp van enkele kliks creëren om het even wanneer de gewenste temperatuur in elke ruimte.

Veiligheid:

Smart is veilig. Om het even of het gaat over rookmelders, kamerbewaking, bewegingsmelders, venster- en deurbewaking of aanwezigheidssimulatie: Eltako biedt veel oplossingen om de woning veiliger te maken.

Zonnewering:

Rolluiken, jalouzieën en luifels kunnen automatisch per sensor, tijd- of centrale functie gestuurd worden. Zo houdt men niet alleen het hoofd koel, maar spaart men ook energiekosten voor verwarming of airco.

Niets meer missen

Op de sociale media platformen van Eltako en wibutler verschijnen regelmatig meldingen over het samenwerken van de Professional Smart Home producten van Eltako met de wibutler. Wie niets wil missen, kan zich op alle kanalen abonneren!