Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be
Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00

Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be

Geschiedenis

1949

Eltako

stelt de eerste impulsschakelaar voor. De S6w is praktisch, goedkoop en past precies in de 70 mm aftakdoos – al heel lang de favoriete plaats van alle afstandschakelaars.

Daarop volgt het eerste impulsrelais R6w in dezelfde bouwvorm en de eerste meerpolige toestellen. Het gamma wordt uitgebreid met tijdrelais, impulsschakelaars voor de 55 mm aftakdoos en modulaire inbouwtoestellen.

1951–1972
1977–1989

Wereldpremière van de eerste elektronische impulsschakelaar en het eerste elektronische installatierelais

met hybride technologie. Daarop volgen elektronische teleruptoren voor centrale bediening en elektronische trappenlicht-tijdrelais. Waaronder het wereldwijd eerste trappenlicht-tijdrelais voor de twee stuurspanningen 8V en 220V.
Voorstelling van het wereldwijd eerste multifunctie tijdrelais MFZ met universele spanning en van slechts één module breed.

Wij presenteren wereldprimeurs aan de lopende band:

Multifunctie tijdrelais met LCD-aanduiding, 1 module breed, universele spanning. Trappenlicht-tijdrelais met automatische herkenning van de aard van de schakeling en uitschakelverwittiging. Dimmer van 1 module breed. Impulsschakelaars met afvalvertraging en uitschakelverwittiging. 4-voudige impulsschakelaar. Zelflerend veldvrij schakelrelais. De NP-reeks met microcontroller en contactschakeling in de nuldoorgang. Elektronische monofasige kWh-tellers van 20 tot 65A.

1996–2004
2005–2007

Multifunctie tijdrelais met 18 functies

Multifunctie impulsschakelaars en relais. Allemaal met universele stuurspanning en minimaal stand-by verlies. Elektronische driefasige kWh-tellers van slechts 4 modules breed. Universele dimmer met multifunctie en voor centrale bediening. De eerste microcontroller gestuurde elektronische impulsschakelaar met hybridetechnologie helemaal zonder stand-by verlies. Breedbereik voedingen met minimaal stand-by verlies. Schakeltoestellen met gepatenteerde Duplex-technologie.

Eltako – Wireless technologie voor gebouwen

Grenzeloze flexibiliteit en comfort bij installaties voor gebouwen.
Sensoren, actoren en controllers met de draadloze EnOcean-standaard. Dimmers en trappenlicht-tijdrelais geoptimaliseerd voor spaarlampen en LED-lampen. 2-kanaals Astro schakelklok met centrale sturing. Het E-design : schakelaars, drukknoppen, sensoren, kaders en toebehoren in het Eltako-design. De tap-radio – een nieuwe draadloze Eltako techniek voor gebouwen met Smart Home toepassingen.

2008–2017
2018

Smart Home Professional – Het intelligente systeem voor gebouwen.