Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00


Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be


Alle Kontakte

ELTAKO Connect-app

Onze Eltako Connect-app

De gloednieuwe app zal in de toekomst de kleine helper zijn voor de ingebruikname en configuratie van diverse ELTAKO producten. Zo is het mogelijk om de functies en schakeltijden van onze nieuwe Bluetooth schakelklok en ons nieuw Bluetooth-multifunctie-tijdrelais op een ontspannen manier op de smartphone in te stellen en naar de toestellen over te brengen. De nieuwe reeks 62-IP gebruikt de app om de actoren te configureren. In de toekomst zullen veel andere productontwikkelingen gericht zijn op comfortabele inbedrijfstelling en instelling via deze app.

Door updates past het zich aan de technologische veranderingen en de vooruitgang aan en is het duurzaam.

SU12DBT/1+1-UC

Het nieuwe modulaire toestel heeft 2 kanalen, astrofunctie, een uiterst laag stand-by verlies en tot 60 geheugenplaatsen. De instelling gebeurt met de toetsen MODE en SET net zoals bij al onze toestellen met een display. NIEUW is nu echter, dat men dat zeer comfortabel kan doen via de ELTAKO Connect-app. Hiertoe dient men enkel de rechter toets op het toestel in de Bluetooth-modus te verzetten, vervolgens de QR-code op de handleiding te scannen en de pin-code op te geven.

Hoe men direct in de schakelklok de datum, de taal en zo veel meer instelt, wordt uitgelegd via de onderstaande link naar de technische fiche.


MFZ12DBT-UC

We hebben ook ons zeer populair multifunctie tijdrelais een Bluetooth-upgrade gegeven:

De MFZ12DBT-UC kan nu ook over Bluetooth communiceren en zo via de ELTAKO connect-app geparametreerd worden. Dit betekent dat de set-up niet alleen via de toetsen op het apparaat uitgevoerd kan worden, maar ook heel gemakkelijk via smartphone of tablet. Net als bij de vorige versie zonder Bluetooth zijn er 18 functies beschikbaar, zoals “inschakel- en/of uitschakelvertraging”, “pulsgever” of “wisfunctie”. Met de app kun u één van de 18 programma’s kiezen en aanpassen aan uw eigen behoeften.

Meer details vindt u in de technische fiche.


De reeks 62-IP

De “reeks 62-IP” transformeert bestaande zonnewerings- en verlichtingssystemen in toestellen die via de Smartphone bediend kunnen worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de actoren van de reeks 62-IP en de nieuwe Eltako Connect-app. De actoren van de reeks 62-IP zijn gebaseerd op de beproefde Eltako reeks 62. We hebben ze bovendien uitgerust met een WLAN-interface, waardoor de configuratie via de Eltako Connect-app uiterst eenvoudig is en het mogelijk is om deze te integreren in uw Apple Home. Ze zijn ‘Apple Home ready’ en gebouwd voor ‘matter’, waardoor deze reeks niet alleen modern is maar ze ook toekomstbestendig maakt.