Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be
Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00

Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be

ELTAKO Connect-app

Onze Eltako Connect-app

De gloednieuwe app is een handig hulpje voor zowel de installateur als particulier om het invoeren en aanpassen van de gewenste processen eenvoudiger te maken. De weergave op een kalender biedt meteen een overzicht van alle actieve schakelbevelen per weekdag die men bij afwezigheid in weinig stappen kan veranderen en zelfs deactiveren. De ELTAKO Connect-app vereenvoudigt tevens het wissen van opgeslagen programma’s alsook het configureren van de toesteltaal, de datum of de tijd. Met de nieuwe update kunnen de ingestelde configuraties opgeslagen worden, benoemen en eenvoudig overgezet worden naar andere producten. Met een pincode kan ongewilde en onbevoegde toegang worden voorkomen. 

De app wordt continu geüpdatet om zo aan te passen aan de technologische veranderingen en ontwikkelingen en is daarom toekomstbestendig.

SU12DBT/1+1-UC en S2U12DBT-UC

Het nieuwe modulaire toestel heeft 2 kanalen, astrofunctie, een uiterst laag stand-by verlies en tot 60 geheugenplaatsen. De instelling gebeurt met de toetsen MODE en SET net zoals bij al onze toestellen met een display. NIEUW is nu echter, dat men dat zeer comfortabel kan doen via de ELTAKO Connect-app. Hiertoe dient men enkel de rechter toets op het toestel in de Bluetooth-modus te verzetten, vervolgens de QR-code op de handleiding te scannen en de pin-code op te geven.

Hoe u de datum, taal en nog veel meer rechtstreeks op het display van de schakelklok kunt instellen, wordt uitgelegd in de onderstaande datasheet.
Het verschil tussen beide producten is dat de S2U12DBT-UC twee wisselcontacten heeft van 10A. Ook het formaat is anders: met zijn breedte van twee modules is de S2U12DBT-UC de grote broer van de SU12DBT/1+1-UC.

SU12DBT/1+1-UC

S2U12DBT-UC


MFZ12DBT-UC

We hebben ook ons zeer populair multifunctie tijdrelais een Bluetooth-upgrade gegeven:

De MFZ12DBT-UC kan nu ook over Bluetooth communiceren en zo via de ELTAKO connect-app geparametreerd worden. Dit betekent dat de set-up niet alleen via de toetsen op het apparaat uitgevoerd kan worden, maar ook heel gemakkelijk via smartphone of tablet. Net als bij de vorige versie zonder Bluetooth zijn er 18 functies beschikbaar, zoals “inschakel- en/of uitschakelvertraging”, “pulsgever” of “wisfunctie”. Met de app kun u één van de 18 programma’s kiezen en aanpassen aan uw eigen behoeften.

Meer details vindt u in de technische fiche.


De reeks 62-IP

De “reeks 62-IP” transformeert bestaande zonnewerings- en verlichtingssystemen in toestellen die via de Smartphone bediend kunnen worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de actoren van de reeks 62-IP en de nieuwe Eltako Connect-app. De actoren van de reeks 62-IP zijn gebaseerd op de beproefde Eltako reeks 62. We hebben ze bovendien uitgerust met een WLAN-interface, waardoor de configuratie via de Eltako Connect-app uiterst eenvoudig is en het mogelijk is om deze te integreren in uw Apple Home. Ze zijn ‘Apple Home ready’ en gebouwd voor ‘matter’, waardoor deze reeks niet alleen modern is maar ze ook toekomstbestendig maakt.


ASSU-BT/230V 

In deze tussenstekker schakelklok kunnen toestellen geschikt voor buitenopstelling zoals lampenkransen ingestoken en bijkomend geautomatiseerd gestuurd worden. De geïntegreerde Bluetooth-functie zorgt voor de eenvoudige programmatie dankzij de Eltako Connect-app.  

Wie zijn toestellen toch spontaan in- of uit- wil schakelen, kan dat rechtstreeks doen met de drukknop op de klok.

Natuurlijk is deze klok ook geschikt voor gebruik binnen.

Meer details vindt u op de datasheet in bijlage.


EUD62NPN-IPM/110-240V

We verwelkomen ons eerste Matter-geschikt toestel : de universele dimmer „EUD62NPN-IPM/110-240V“.

Door onze dimtechnologie kan dit toestel probleemloos alle types van belasting dimmen en zo over verschillende dimcurves de optimaalste dimverhouding van uw lichtbron bepalen.
Het kan niet alleen met de ELTAKO Connect-app geconfigureerd worden, maar ook in andere Ecosystemen zoals Amazon Alexa, Apple Home en Google Home geïntegreerd worden.


EUD12NPN-BT/300W-230V

Configuratie van de nieuwe universele dimmer EUD12NPN-BT/300W-230V met de ELTAKO Connect-app!

Deze dimmer beschikt over diverse ingangen voor bediening met universele en richtingsdrukknoppen, evenals ingangen voor “centraal AAN” en “centraal UIT” voor de populaire paniekdrukknop en groepen-uitschakelfuncties.  Volledig nieuw is de ingang voor een bewegingsmelder, die ervoor zorgt dat de aangesloten verlichting ook bewegingsafhankelijk aangestuurd kan worden.