Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00


Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be


De nieuwe draadloze schakelaar – met één klik licht brengen in de duisternis

U kent ongetwijfeld onze alom bekende draadloze drukknoppen : uitgerust met “energy harvesting” versturen ze door een druk op de toets een wireless telegram naar verbonden toestellen en schakelen zo de verlichting aan, rollen rolluiken naar beneden en zo veel meer.

Doordat ze na het drukken terugvallen in hun oorspronkelijke uitgangspositie, hoort men een “klik-klik”.

Dit geruis onderscheidt zich van de klassieke schakelaars. Bij deze laatste duwt men de toets naar boven of beneden om zo verlichting e.d. te activeren, maar hoort men geen tweede klik, omdat de toets in die positie blijft staan.

Iedereen kan voor zichzelf bepalen welk product hij bij voorkeur verkiest.

Wij willen u echter beide varianten aanbieden, daarom hebben wij onze draadloze schakelaars ontwikkeld.

Deze heeft ook de populaire energy harvesting, wat een batterijloos en draadloos gebruik garandeert, en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw Professional Smart Home. Het is verkrijgbaar in de populaire kleuren antraciet mat en wit en in de framematen 55 en 65.

Het feit dat het geluid wordt geminimaliseerd door de eenvoudige klik, maakt dit product ideaal voor slaapkamers en/of kinderkamers.

Indien u meer wenst te vernemen, neem dan een kijkje op onze sociale media. Daar vindt u zoals altijd zeer nuttige tips voor het gebruik van de draadloze schakelaar en veel andere producten uit ons gamma.

We kijken uit naar uw feedback en wensen u veel plezier met onze producten!

Uw Eltako-team.