Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be
Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00

Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be

Schakelklok met Bluetooth en Eltako Connect-App

We verwelkomen een nieuw product in onze professionele standaard portfolio.

De 2-kanaals schakelklok „SU12DBT/1+1-UC“ kan naast de gemakkelijke ingebruikname via het display ook per Bleutooth geprogrammeerd worden! Dit is mogelijk dankzij de gloednieuwe Eltako Connect-App. Eltako Connect laat het snel activeren, desactiveren en aanpassen toe van de 60 programmamogelijkheden van onze nieuwe schakelklok. Het bedienoppervlak biedt meerdere weergavemogelijkheden en vergemakkelijkt de standaard handelingen.

Dit toestel is af heden verkrijgbaar en de bijhorende app staat ter beschikking in de Google Play Store en de app store van Apple om te downloaden.

SU12DBT/1+1-UC

Het nieuwe modulaire toestel heeft 2 kanalen, astrofunctie, een uiterst laag stand-by verlies en tot 60 geheugenplaatsen. De instelling gebeurt met de toetsen MODE en SET net zoals bij al onze toestellen met een display. NIEUW is nu echter, dat men dit ook zeer comfortabel via de Eltako Connect-App kan doen. Hiertoe dient men het toestel enkel via de rechter toets in de Bluetooth-modus zetten, aansluitend de QR-code op de handleiding scannen en de pin-code invoeren.

Hoe men direct in de schakelklok de datum, de taal en zo veel meer instelt, wordt uitgelegd via de onderstaande link naar de technische fiche.

Eltako Connect-App

De gloednieuwe app biedt ondersteuning voor zowel installateurs als privépersonen om de opslag en aanpassing van de gewenste automatiseringen te vereenvoudigen. Door de agendaweergave verkrijgt men een overzicht van alle actieve schakelbevelen al naar gelang de weekdag en kan dit in geval van een spontane afwezigheid in weinige stappen wijzigen of zelfs desactiveren. De Eltako Connect-App vereenvoudigt eveneens het wissen van opgeslagen programma’s, het configureren van de toesteltaal, de datum of de tijd. Per pin-code kan ongewenst ingrijpen door vreemden verhinderd worden.

Dankzij updates past de app zich aan aan de technologische wijzigingen en vooruitgang en is daardoor duurzaam.