Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00


Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be


Eltako-mobiel

Eindelijk is hij daar:
ELMO – onze tweede beurstrailer!

De zogenaamde Eltako mobiel dient ter ondersteuning van onze medewerkers in Scandinavië. Deze maand maakt hij voor de eerste keer een grote rondrit door Zweden, de route ziet u op de kaart hieronder.

Op speelse wijze zullen klanten een indruk krijgen van een Eltako Smart Home en reeds de eerste functies kunnen uitproberen.

 • Mehr

  Veranda:

  In de kleine voortuin ervaart u de veelzijdigheid van onze producten voor buitenmontage. Met bijvoorbeeld onze draadloze buitensirene, een contactdoos voor buitenopstelling en intelligente tuinverlichting.

  Schliessen
 • Mehr

  Kamers:

  Achter de wand die u hier kan zien, wachten nog 2 kamers, om door u ontdekt te worden! Misschien ontdekt u de slaapkamer en woonkamer in één van onze volgende posts op onze sociale media.

  Schliessen
 • Mehr

  Werkruimte:

  In de ‘smart’ ingerichte bijkeuken is er een watersensor, die gebruikt wordt om een gebroken waterleiding of een lekkende wasmachine zo snel mogelijk te detecteren en te melden, een bewegingsmelder en de nieuwe MiniSafe2.

  Schliessen

De Smart Home-trailer is opgebouwd als een miniatuurhuis. Men herkent er 4 kamers en een veranda met een voortuintje. Daarin zijn diverse toestellen uit onze Professional Smart Home reeks verwerkt. Zo onder andere onze Eltako OnWall waarmee de geïnteresseerden live de sturing van een totale woning over één centrale kunnen beleven en testen..

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden