Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00


Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be


Alle Kontakte

Light + Building

Light + Building is de internationale vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek uit meer dan 55 landen. Na een corona-pauze van 2 jaar kan ze deze herfst eindelijk opnieuw de deuren openen voor haar bezoekers. In de week van 02 tot 06 oktober 2022 kunnen in Frankfurt am Main de nieuwste trends van de branche ontdekt worden. Meer details vindt u hier.

Ook dit jaar zijn wij natuurlijk aan te treffen op de Light + Building. Wat u op onze stand kan ontdekken, ziet u hier.

Onze nieuwe beursstand – blijft spannend!

Door de lange beurspauze hadden we tijd om een compleet nieuw concept voor onze beursstand uit te werken. Het idee was om onze producten voor te stellen in een realistische installatiesituatie en een soort rondleiding door de woning te simuleren waar u zowel pas gelanceerde als beproefde producten in hun toepassingsgebied kunt leren kennen en testen. U wordt daarvoor bijgestaan door ons gemotiveerd verkoopsteam dat al uw vragen zal beantwoorden. Als u twijfelt over welke producten de beste zijn voor uw project, zullen zij u ook daarmee graag verder helpen.

U wenst ons te leren kennen en meer over ons te vernemen ? Kom dan van 02 – 06.10.2022 naar de vakbeurs in Frankfurt am Main in hall 12.1 naar stand E03! We kijken ernaar uit u te zien.

U vindt ons hier

Breng ons een bezoek in hall 12.1 op stand E03