Bedrade screen- en rolluiksturingen

Het ontwerpen en installeren van een zonnewerings- en rolluikbesturingssysteem behoren tot de klassieke opdrachten van de electro-installateur. Om deze taak te vereenvoudigen, ontwikkelde Eltako een doordacht modulair systeem van stuur- en schakelrelais, die gemonteerd worden in schakelkasten en verdeelborden.

Modulair omdat er voor elke gewenste functie een stuur- of schakelrelais (module) bestaat, dat in het totaalpakket past waardoor bijgevolg één enkele zonnewering evengoed gestuurd kan worden als een complex systeem van tientallen rolluiken, zonneweringen en jaloezieën.

Het samengaan van stuur- en schakeltoestellen is door de bekabeling vrij te kiezen en aanvullende veranderingen, vervangingen en uitbreidingen kunnen volkomen probleemloos gebeuren en zijn stuk voor stuk mogelijk.

Gelieve monitor presentatie te kiezen voor een snelle download.
Indien u wenst te printen moet u de PDF in hoge kwaliteit kiezen.

Technische gegevens betreffende de screen- en rolluiksturingen

Kies hier de technische fiche van de gewenste referentie

Eltako nieuws

Breaking News:

24. April 2019

Eltako is a promoter of the EnOcean Alliance

Close collaboration in further developing the EnOcean wireless standardSan Ramon, CA, USA – January 22, 2019 – The EnOcean Alliance...


08. August 2017

Tap-radio® lighting control

The Eltako tap-radio® offers the perfect solution for a sophisticated lighting control thanks to its motion and brightness sensors as...


BEURZEN

Cebeo Technologie Brussel
10. – 12.05.2022, stand 5/175

 

Installpro Brussel
24. – 25.05.2022, stand 3/509

 

Food Hotel Tech Paris
07. – 08.06.2022, stand H21