Best behoorlijk slim, die kleine.

Schakelen, Dimmen, Verduisteren

Slimmer Woonconfort – Met de wireless actoren van de nieuwe serie 64.

Met de nieuwe serie 64 heeft Eltako-Professional Smart Home de volgende evolutiefase bereikt: het inleren, schakelen en dimmen is niet alleen mogelijk met EnOcean-zenddrukknoppen en bedrade drukknoppen, maar ook met de smartphone rechtstreeks via het Wifi-netwerk in de woning. Dankzij een eigen IP-adres is ook externe toegang via internet mogelijk. Alle smartphone-verbindingen zijn sterk gecodeerd.

WiFi, Bluetooth en EnOcean kunnen gedeactiveerd worden voor offlinewerking. Reeds bij aanvang kunnen deze actoren steeds worden geüpdatet. Het is mogelijk om geavanceerde firmware te importeren via een smartphone en internet via WiFi. Alle instellingen kunnen worden opgeslagen via een back-up en kunnen geïmporteerd worden in andere actoren van hetzelfde type. Ze zijn Apple-gecertificeerd en kunnen dus direct ingeleerd worden in Apple HomeKit, inclusief spraakbesturing. Na een firmware-update kunnen ze ook ingeleerd worden in Google Assistant, Amazon Alexa en andere systemen.

In de serie 64 hebben we momenteel vier inbouwactoren: een Wireless universele dimmer FUD64NPN/110-240V, een Wireless impulsschakelaar-schakelrelais FSR64NP/110-240V, een Wireless impulsschakelaar-schakelrelais FSR64PF/110-240V, alsook een Wireless rolluik- screenactor FSB64NP/110-240V. De types FSR64NP en FSB64NP zijn bovendien uitgerust met een meet-IC voor de vermogensmeting van de aangesloten verbruiker.

De serie 64 is compatibel met de 61- en 62-reeks, de ELTAKO Tap-Radio alsook met de serie 14 voor wat betreft de stuurfuncties met EnOcean-zenddrukknoppen en bedrade drukknoppen. Voor het inleren van een drukknop wordt gebruik gemaakt van de geoptimaliseerde Tap-functies. Het aansluiten wordt vergemakkelijkt dankzij de insteekklemmen tot 2,5 mm². De inbouwdiepte bedraagt slechts 23-25 mm.

We hebben hiervoor ook een nieuwe Eltako-App ontwikkeld, waarmee u, met actieve WiFi, snel en eenvoudig de functies kan instellen, activeren en sturen via uw smartphone.

DE ACTOREN VAN DE SERIE 64 MET DE ELTAKO-APP ZIJN PROFESSIONELE ALLROUNDERS VOOR DE INTELLIGENTE WONING.

Eltako nieuws

Breaking News:

24. April 2019

Eltako is a promoter of the EnOcean Alliance

Close collaboration in further developing the EnOcean wireless standardSan Ramon, CA, USA – January 22, 2019 – The EnOcean Alliance...


08. August 2017

Tap-radio® lighting control

The Eltako tap-radio® offers the perfect solution for a sophisticated lighting control thanks to its motion and brightness sensors as...


Eltako cataloog

Eltako – Het radiosysteem
voor gebouwen

Produkten 2019
Schakeltoestellen, voedingen en electronische kWh-tellers