DE ALL-IN-ONE
PROFESSIONELE SMART HOME CENTRALE

Met de nieuwe MiniSafe2, de directe opvolger van de populaire MiniSafe, krijgen zowel de Smart Home ­beginners als experts een goedkope controller die via de nieuwe GFA5-App een groot aantal Eltako ­professionele Smart Home toestellen aanstuurt en intelligent koppelt.

De configuratie en besturing gebeurt via de App, die gratis beschikbaar is voor iOS- en Android-­apparaten. Bovendien kunnen de spraakdiensten Amazon Alexa en Google Assistant geactiveerd worden.

Met slechts een paar klikken of woorden schakelt en dimt men de verlichting, regelt men de verwarming of bedient men de rolluiken in het hele gebouw. Persoonlijke instellingen en scenario’s kunnen in de ­GFA5-App opgeslagen worden en kunnen op elk moment opgeroepen of gewijzigd worden.

De MiniSafe2 is de ideale opstap in de professionele Smart Home wereld met een eenvoudige bediening, uitgebreide compatibiliteit en een stijlvolle design..

 

Eltako nieuws

Breaking News:

24. April 2019

Eltako is a promoter of the EnOcean Alliance

Close collaboration in further developing the EnOcean wireless standardSan Ramon, CA, USA – January 22, 2019 – The EnOcean Alliance...


08. August 2017

Tap-radio® lighting control

The Eltako tap-radio® offers the perfect solution for a sophisticated lighting control thanks to its motion and brightness sensors as...


BEURZEN

Cebeo Technologie Brussel
10. – 12.05.2022, stand 5/175

 

Installpro Brussel
24. – 25.05.2022, stand 3/509

 

Food Hotel Tech Paris
07. – 08.06.2022, stand H21