Snelle hulp – onze servicenummers

Technische ondersteuning +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00


Klantendienst met orderbehandeling +32 (0) 9 223 24 29 info@serelec.be


Alle Kontakte

touchDock

Het perfecte bedienpunt voor uw Smart Home

De touchDock uit de reeks iRoom is een hoogwaardig, compleet uit glas vervaardigd dockingstation. Het maakt van uw iPad een wand-touchpaneel voor de Smart Home-sturing. Door de comfortabele gemotoriseerde uitworp kan men de iPad handig wegnemen voor ander gebruik.

Met de 6 aanraaktoetsen op het glazen scherm kan u uw Smart Home ook onafhankelijk van uw iPad sturen.

De touchDock is compatibel met de meeste sturingssystemen zoals bv. Creston, Gira HomeServer, Control4, RTI, Savant, enz. compatibel.

Het Smart Power-management zorgt voor het voorzichtig opladen van de accu van de iPad wat zijn levensduur ten goede komt.

De touchDock is verkrijgbaar met een zwarte of witte glasafdekking.

touchDock in één oogopslag

  • uitstekende productiekwaliteit van de Oostenrijkse fabricaat iRoom
  • krasvrij gehard glas
  • vlakke inbouwmontage
  • comfortabele, gemotoriseerde uitworp van de iPad voor mobiel gebruik
  • programmeerbare naderingssensor
  • diefstalbeveiliging van de iPad
  • Smart Power-management verhoogt de levensduur van de accu van de iPad
  • compatibel met alle toonaangevende besturingssystemen
  • snelle toegang via Quick Keys voor vaak gebruikte functies (licht, jaloezie, geluidsterkte, bronkeuze)
  • zwarte of witte glasafdekking

Flexibiliteit en comfort

De touchDock is niet enkel een laadstation maar maakt van uw iPad een wand-touchpaneel om te gebruiken als bediening van uw besturingssysteem.

De door iRoom ontwikkelde, unieke motorisering van de touchDock zorgt voor het comfortabel wegnemen van de iPad. De motor, die de iPad loskoppelt, kan geactiveerd worden per drukknop, naderingssensor of met een PIN-code van 4 karakters indien de iPad beveiligd dient te worden tegen onbevoegde wegname.

Design

De touchDock wordt in een wand ingebouwd. Het krasvrije en geharde glas, omgeven door een aluminiumkader, past bij elk modern interieur.

Snelle toegang tot Smart Home functies

De 6 aanraaktoetsen op het glazen scherm van de touchDock laten de onmiddellijke toegang toe tot vaak gebruikte functies, zonder dat men de iPad moet ontgrendelen of dat de app het sturingssysteem moet opvragen. Elke functie of scenario, die in het sturingssysteem geprogrammeerd is, zoals vb. licht, jaloezieën, geluidsterkte of bronkeuze, kan gestuurd worden.

Toekomstgericht

De touchDock is verkrijgbaar in 4 verschillende groottes en is compatible met alle huidige iPads van de iPad mini tot de iPad Pro 12,9”. De geleidingsrails, die de iPad vasthouden in de touchDock, zijn verwisselbaar om bij vervanging door toekomstige iPads te kunnen reageren.